Succes@Bouw logo

Inspiratiefestival voor trotse bouwprofessionals

Donderdag 23 november 2023

’t Bau-Huis – Sint-Niklaas

Waar vind je extra financiering of personeel? Hoe werk je aan je employer branding? Hoe maak je van jezelf een topondernemer? En van je bedrijf een goed geoliede machine? Is jouw businessplan aan een update toe? Zie jij nieuwe opportuniteiten, maar geen idee hoe je er induikt? Op welke manier doe je je bedrijf groeien? Is samenwerken met anderen een optie? Staat jouw communicatie op punt?

Krijg er tips van andere geslaagde ondernemers tijdens een boeiende show. En vind de antwoorden op je vragen op het adviesplein bij tientallen experts. Surplus vieren we jouw ondernemerschap tijdens Feest@Bouw.

Een must voor elke bouwprofessional met goesting om te ondernemen. Jij dus!

Na een geslaagde editie in 2022, organiseert Bouwunie opnieuw Succes@Bouw. Een groots netwerkevent waar zo’n 350 bouwondernemers zich laten inspireren en adviseren om succesvoller te worden als ondernemer. Met inspirerende keynotes, boeiende workshops en een uitgebreid expertenplein is het een inspiratiefestival voor iedereen die actief is als bouwprofessional. Elke bouwondernemer vindt er de nodige tips en tricks om succesvol te zijn.

17u30 – Ontvangst

De deuren van ’t Bau-Huis gaan open voor je. Breng een bezoek aan het adviesplein of neem deel aan één van onze workshops, en stel al je vragen aan tientallen experts.

19u00 – Succes@Bouw

Presentatrice Eline De Munck ontvangt heel wat andere ondernemers en experts. Allen zitten ze klaar met concrete en praktische tips om van jou een topondernemer te maken.

Cédric Dumont is professioneel basejumper bij Red Bull en high performance psycholoog voor heel wat topatleten en topbedrijven. Hij daagt je in z’n keynote uit om te durven en te doen. In het nu leven, dat is zijn boodschap. Want alles wat je wilt, ligt aan de ander kant van je angst. Durf jij te springen?

21u00 – Expert@Bouw

Ga in gesprek met onze experts op het adviesplein of bezoek nog een interessante workshop. En maak van je bouwbedrijf een succes. De foodtrucks staan klaar.

21u30 Feest@Bouw

DJ Bongo zet je direct in beweging tijdens een party ter ere van de Dag van de Ondernemer. 

24u00 - Einde

Eline De Munck

Zangeres, influencer en topondernemer

Eline is naast zangeres en influencer ook zelf een topondernemer. In 2015 richtte ze samen met haar vennoot Odette Lunettes op. Ondertussen goed voor winkels in Gent, Antwerpen, Knokke en Maasmechelen. Haar unieke brillencreaties zijn ook internationaal een succes.

Cedric Dumont

Red Bull basejumper

Angst geeft je vleugels, lijkt het motto van Cedric Dumont. Risico’s durven nemen, het gevaar in de ogen kijken en daar energie uit putten. Hij is een van de beste en bekendste Red Bull basejumpers ter wereld. Zijn hele leven staat in het teken van actie en avontuur. Zijn professionalisme werkt inspirerend, zijn mentale kracht geeft vertrouwen. 

Steven Goegebeur

TV-figuur, stand up comedian

Steven is een man van de wereld. Als tv-figuur, presentator of stand up comedian gaat hij zelf geen enkel project uit de weg. Ook nu niet. Voor ons gaat hij op onderzoek naar wat andere bouwondernemers zo succesvol maakt.

Datum donderdag 23 november 2023
Start 17u00
Locatie ’t Bau-Huis in Sint-Niklaas

Deelnemen is voor iedereen helemaal gratis. Je vooraf inschrijven is wel verplicht. In de buurt van ’t Bau-Huis is er ruim voldoende gratis parking. Of parkeer (betalend) aan het station van Sint-Niklaas, een shuttlebus brengt je tot aan ’t Bau-Huis.

Succes@Bouw is een initiatief van

in samenwerking met deze partners

Meer info over dit event?

Bouwunie vzw
Maria-Theresialaan 35
1800 Vilvoorde
info@bouwunie.be
02 588 11 00

Website door