Succes@Bouw logo
In de reeks ‘Succes@bouw Stories’ krijg je tips van collega-bouwondernemers en delen we ervaringen over sterk online communiceren en efficiënt werken met de juiste software.

Van Oost Renovatie calculeert

Dit bouwbedrijf uit Uitkerke kon de voorbije jaren aan de slag met software om hun calculatie en nacalculatie te vergemakkelijken. Ze stuurden bij waar nodig en konden zo de werking binnen hun bedrijf optimaliseren en een degelijk inzicht krijgen in hun cijfers. Tijdens Succes@Bouw Stories delen zij graag hun ervaringen en tips over calculatie en nacalculatie, zaken waar elk bedrijf van wakker ligt. 
 
Samen met de expert van Visma Bouwsoft gaan we dieper in op hun successtrategieën en geven we je inzichten hoe je zelf direct aan de slag kan gaan. Tijdens het live webinar heb je de mogelijkheid om direct vragen te stellen aan Van Oost en Visma Bouwsoft. Zodat jij ook het bos door de bomen blijft zien, wat cijfers betreft.  

Kastoo gaat live

Deze kastenbouwer uit Harelbeke bouwde de voorbije jaren heel wat ervaring op om klanten te strikken en te begeleiden via hun website. Zo bereiden ze zichzelf en hun klanten perfect voor op een eerste afspraak. Tijdens Succes@Bouw Stories delen zij graag hun ervaringen en tips over online marketing, over het vergroten van hun merkbekendheid, en uiteraard hoe klanten online aantrekken. 
 
Samen met de online experts van Brandle gaan we dieper in op hun successtrategieën en geven we je inzichten hoe je zelf direct aan de slag gaat.  

Cube4 vergemakkelijkt hun processen met een CRM

Ontdek in de derde editie van de succes@bouw Stories het verhaal van 'Cube4'. Deze houtbewerker uit Gent ging de voorbije jaren aan de slag met een CRM software om hun klantencontacten te digitaliseren, beter te monitoren en op te volgen. De CRM maakte het niet enkel gemakkelijk om bij een groeiend team altijd op de hoogte te blijven. Er kan ook beter nagekeken worden welke marketinginspannignen de moeite waard zijn.

Samen met de expert van Teamleader gaan we dieper in op de voordelen van een Customer Relationship Management software en hoe je dit zelf kan inzetten.

Meer info over dit event?

 

Bouwunie vzw
Maria-Theresialaan 35
1800 Vilvoorde
info@bouwunie.be
T 02 588 11 00

Website door